Rétegvastagság mérő - átverések elkerülése

2012.08.01. 15:04 Geletest

Azzal kezdeném hogy ebben az országban már az emberek kutya kötelességnek érzik hogy átverjék a másikat. Van honnan tanulni ezt a morált, nem kell messzire menni elég ha eszünkbe jutnak a kis országunk vezetői. De én most nem a politikusokról akarok beszélni hanem a magyar használt autó kereskedőkről.

Rétegvastagság mérő.jpgNem tudom valaki látott, hallott-e már olyan kereskedőről aki nem azt hajtogatta volna hogy ez a gépkocsi törésmentes, a tulajdonos soha nem karambolozott vele, és nagyon megkímélt, garázsban tartott jármű. A km óra állására most nem térek ki. Nos hogy volt-e törve az autó hamar kiderülhet ennek az okos kütyünek a segítségével. A neve rétegvastagság mérő, másodpercek alatt kiírja hogy a festékréteg a gyári tartományban van-e. Ha az érték több mint az előírt, tehát vastagabb mint a gyári érték, minden bizonnyal sérült volt a mért alkatrész. Fémet és alumíniumot is mérhetünk vele.

Tehát nem kell mindent elhinnünk ha van egy ilyen műszerünk, csak megmérjük a géptetőt, sárvédőket, ajtókat, csomagtartót meg a kocsi tetejét és máris kiderülnek a turpisságok. Nem mondom hogy nincsen becsületes kereskedő de nem árt az óvatosság...

A bejegyzés trackback címe:

https://netfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr824690610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása